Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Château L’Ermite d’Auzan, Auzan Rouge, 75 cl.

200,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Château L’Ermite d’Auzan, Auzan Rouge

Om vinhuset:
Château L’Ermite d’Auzan er beliggende i den sydfranske region Costières de Nîmes, kendt for sit unikke terroir præget af rullesten fra Durance-floden. Dette vinhus fremstiller vine, der afspejler det distinkte landskab og klima i området.

Om vinen:
Auzan Rouge 2020 er en kompleks blanding af 40% Syrah, 30% Mourvèdre, og 30% Grenache. Denne vin er kendt for sin dybe granatrøde farve og sin robuste smagsprofil med både frugtige og krydrede nuancer. Vinstokkene, som er omkring 25 år gamle, bidrager til druernes intensitet og kompleksitet.

Smagenoter:
Vinen byder på en fuld smag med noter af modne røde og sorte frugter såsom kirsebær og solbær, suppleret med krydderier og en anelse røget træ. Strukturen er velafbalanceret med bløde tanniner, hvilket gør den tilgængelig og behagelig at drikke.

Serveres til:
Perfekt til grillretter, som T-bone steak og barbecue, samt krydrede pølser og modnet ost. Denne vin er også fremragende til kraftige retter som lam og vildt.

Anbefalet serveringstemperatur:
Server denne vin mellem 16°C og 18°C for at optimere smagsoplevelsen.

Lagringspotentiale:
Auzan Rouge 2020 kan nydes nu, men vil fortsat udvikle sig og forbedre sig over de næste 5 år under de rette opbevaringsbetingelser.

Land

Område

Druer

, ,

Serveringsforslag

, , ,

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor...

Bekræft at du er over 18 år