Viser 1–12 af 15 resultater

Alexandre Bonnet, Champagne Cuvée Grande Reserve Brut

285,00 DKK Inkl. moms

Cuvée Grande Réserve Brut præsenterer Alexandre Bonnet’s know-how og kvaliteter. Vinen er en blanding af forskellige årgange fra 2009 og op til 2012, og har derved lagret et sted mellem 2 og 8 år. Det er en elegant champagne som er en god ambassadør for Alexandre Bonnet’s husstil.

Grande Réserve Vintage er en elegant Champagne fuld af dvælende smag. Den er klar i farven, med fine og langvarige bobler. Dens næse er let og delikat, elegant med antydninger af hvide blomster og citrusfrugter. Frugtig på ganen, fyldig og langvarig.

Til maden: 
Denne champagne er god til fisk og skaldyr såsom tunfisk, krabbe, kaviar og kammuslinger. Derudover fungerer den godt i kombination med oste, avokado og tomater. Vinen fungerer også rigtigt godt som en velkomstdrink.

Vintage: 2009 (15%), 2010 (15%), 2011 (18%), 2012 (52%)
Druesorter: 14% Chardonnay / 86% Pinot Noir
Dosage: 9 g/L

Alexandre Bonnet, Champagne Demi Sec

285,00 DKK Inkl. moms

Vores Douceur Vintage er sød og fyldig, og smelter samtidig på tungen. En rigtig flot og sødmefuld champagne i demi-sec stilen.

Den runde og bløde smag fremviser elegant udvælgelsen af druer til deres fulde modenhed.

Dette er en fin, forførende og frugtig champagne!

Til maden:
Dette er en sød Champagne, og bør derfor nydes med søde retter, specielt desserter.

Vintage: 2009 (15%), 2010 (10%), 2011 (25%), 2012 (50%)
Druesorter: 100% Pinot Noir 
Dosage: 35 g/L

André Roger Grande Reserve Brut Grand Cru

325,00 DKK Inkl. moms

André Roger Grande Reserve Brut Grand Cru
André Roger Grande Reserve Brut Grand Cru er en tør Grand Cru Champagne der måler sig med de største. Sarte små bobler og fløjlsblød smag. Kraftfuld duft i næsen, domineret af aromaer af frugter, moden abrikos og noter af sukkersød mandel. Elegant og krydret eftersmag.

Anbefales som aperitif, til lette forretter, sushi eller en god omgang ikke alt for krydrede tapas.

Du kan læse mere om André Roger Grande Reserve Brut her.

Årgang
N/V

Område
Champagne

Serveringstemperatur
8-10 grader

Alkohol %
12%

Drikkemoden
Bør nydes indenfor de næste par år

Drue(r)
75% Pinot Noir, 25% Chardonnay

Fadlagring
Nej

André Roger, Millesime Brut Grand Cru 2007

390,00 DKK Inkl. moms

Elegant årgangs-Champagne. Dyb gul farve med grønne og gyldne nuancer. Sarte bobler. I næsen er der en dominerende duft af røde frugter, citrus og peber. I munden fyldig, frisk og venlig. Flot lang eftersmag Årgangs-Champagner er enormt sejlivede og berømte for deres evne til at kunne gemme og udvikle sig i mange år. De bedste kan holde sig i årtier og udvikle stadig mere komplekse smagsindtryk. Anbefales som aperitif, til fisk og endda fjerkræ.   "Super lækker og helt vidunderlig champagne, fortrinsvis fremstillet på Pinot Noir. Vinen har afdæmpet og tilpas mousse i munden og en kompleksitet i fin balance med noter af ristet brød. Dertil en lang eftersmag. Prisen er faktisk rimelig i sammenligning med flere andre champagner i den dyre ende." Årg

André Roger, Rosé Brut Grand Cru

350,00 DKK

Tør Rosé Grand Cru Champagne der måler sig med de største. Flot lyserød farve. I næsen er Champagnen frisk med en symfoni af røde frugter – hindbær og vilde jordbær og noter af hasselnød. I munden en vedvarende og dominerende smag af frugt.

Anbefales som aperitif, til hvid fisk eller skaldyr.

Årgang
N/V

Område
Champagne

Serveringstemperatur
8-12 grader

Alkohol %
12%

Drikkemoden
Nu og et par år frem

Drue(r)
100% Pinot Noir

Fadlagring
Nej

Domaine Saint-Rémy, Crémant d’Alsace Cuvée Prestige Brut

150,00 DKK Inkl. moms

Meget flot og prisvindene, tør crémant. Navnet som denne crémant bærer gives til mousserende vine fra Alsace lavet efter den traditionelle metode til flaske-gæring (kendt fra Champagne). Crémanten er tør, delikat og liflig. Sprød og karakterfuld i afslutningen. Aromaer af frugt og friske nødder. Fremragende crémant til pengene.

Anbefales som aperitif, til fisk og skaldyr. Kan anvendes til desserter – dog ikke for søde.

Årgang
N/V

Område
Alsace

Serveringstemperatur
5-7 grader

Alkohol %
12,5%

Drikkemoden
Bør nydes indenfor de næste par år

Drue(r)
50% Pinot Auxerrois, 40% Riesling, 10% Pinot Noir

Fadlagring
Nej

Domaine Saint-Rémy, Rosé Cremant

160,00 DKK Inkl. moms

Lækker tør crémant rosé. Navnet som denne crémant bærer gives til mousserende vine fra Alsace lavet efter den traditionelle metode til flaske-gæring (kendt fra Champagne). Flot pink farve med sprudlende bobler. En velbalanceret og frugtrig crémant. Aromaer af lyse frugter – pærer, æble og abrikos.

Anbefales som aperitif, til fisk og skaldyr – endda en god paella. Kan også med fordel anvendes til desserter så længe de ikke er for søde.

Årgang
N/V

Område
Alsace

Serveringstemperatur
5-7 grader

Alkohol %
12,5%

Drikkemoden
Bør nydes indenfor de næste par år

Drue(r)
100% Pinot Noir

Fadlagring
Nej

Malvasia Emilia For.Mo.Sa

99,00 DKK Inkl. moms

Vores Malvasia fra For.Mo.Sa er en fantastisk forførende perlende oplevelse med rigtig gode frugtige noter. 

Prøv den til desserter, som velkomst eller blot afkølet på terrassen. 

Bør serves ved 6-10 grader.

Marrenon, Cuvèe M

160,00 DKK Inkl. moms

En smuk laksefarve med fine og vedholdende bobler. Næsen er domineret af pæne noter af røde frugter, hvide ferskner og citrus. Behagelige noter af roser og pæoner. I ganen friskhed og kompleksitet. Silkeblød og velbalanceret. Eftersmagen er lang med tilbagevendende lette aromaer af røde frugter og blomster.

Anbefales som aperitif, til hvid fisk, skaldyr og dessert med røde frugter.

Årgang
N/V

Område
IGP Méditerranée, Syd Rhône

Serveringstemperatur
5-7 grader

Alkohol %
11,5%

Drikkemoden
2014-2018

Drue(r)
100% Grenache

Fadlagring
Nej

Moscato d’Asti Fiocco di Vite

99,00 DKK Inkl. moms

Umiddelbart virker Moscato d’Asti som en let sorgløs vin, man som vindrikker kan nyde i de varme sommermåneder uden større tanke på kvalitet, terroir eller pris. Dette på trods af, at druerne dyrkes efter et meget veldefineret regelsæt, hvor druedyrkernes arbejde er strengere reguleret, end det er gældende for f.eks. druedyrkerne i Champagne.
Druerne til Moscato d’Asti dyrkes typisk på den øverste eller dele af skråningerne, hvor klimaet er for koldt til at modne Nebbiolo og Barbera. Det køligere klima kommer Moscatodruen til gavn, da dens modningsperiode hermed forlænges med større kompleksitet og bedre syrebalance til følge.
Endvidere skal druerne komme fra skråninger, som har en hældning på mellem 30 og 50%, hvilket betyder, at det stort set er umuligt at høste dem med en maskine, da terrænet er for stejlt.
Der må maksimalt høstes 70 hl pr. ha (mod 84– 87 hl i Champagnedistriktet),og druerne skal komme fra kommunerne Alessandria, Cuerne eller Asti i Piemonte.
Vinen skal vinificeres i distriktet, men den drikkes hovedsagligt udenfor Italien, da 85% af produktionen eksporteres. Dette kan vi glæde os over, da Asti Spumante er et fantastisk og ofte yderst undervurderet alternativ til den søde Champagne.
Langt den overvejende del af Moscato d’Asti vinificeres og sælges af 18 store firmaer. Ficco di Vite Moscato d’Asti er ingen undtagelse, da den kommer fra firmaet Torso, som høster fra i alt 612 ha,  hvoraf størstedelen af vinmarkerne er lejede.

Vinifikation
Laves delvist via Cuvée Close, hvor mosten gæres op til 4%, hvorefter gæringen stoppes via afkøling og filtrering (vinen opbevares ofte på dette stadium, til at den er solgt). Vinen kommer derefter på et lukket system, hvor den tilsættes sukker og gær og gærer op til 5,5 % for så igen at blive afkølet, filteret og aftappet.