Bestil inden fre. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Om os

VINFORDIG BRØRUP -
GOUMET I ØJENHØJDE

I maj måned 2014 over en runde golf, faldt Marco og jeg i snak omkring vores interesse for vin og vores ambitioner om at prøve vores kræfter af som selvstændige. Der var ikke langt fra snak til handling for to 21-årige knægte der på daværende tidspunkt ikke havde gjort sig de store erfaringer udi at drive internet forretning. Men gå-på modet og lærelysten var enorm og det var i høj grad det der drev værket, da vi åbnede dørene til vores webshop i september 2014.

Herefter fulgte en tid hvor vi oplevede udfordringer med at slå igennem og rigtig ofte pga. vores unge alder – troværdigheden var ikke særlig stor.

Vi tog konsekvensen heraf i foråret 2015 da vi vælger at satse på nyt forretningsområde og åbne butik i Brørup, vores hjemby. D. 16. april 2015 slog vi dørene op til Vinfordig Brørup – og herfra er det gået stærkt fremad.

Ikke planer om at stoppe..

Vi har løbende udvidet og forfinet vores koncept og forretningsområde til hvad det er idag. Og vi har ikke planer om at stoppe – vi vil blive ved med at udvikle. Nyheder skaber en spændende forretning.

Personligt er Marco udlært tømrer og blandt os som makkerpar er han vigtigste opgave at holde det kølige overblik, tænke rationelt, holde mig (Mathias) nede på jorden og samtidig tænke de smarte løsninger i forhold til tilbud, indretning og arbejdsopgavers løsning. Marco går personligt meget op i cykling og har udover vin en stor interresse for alt hvad der tilhører sig italiensk, fransk og spansk gourmet. Vin mæssigt har Marco en stor kærlighed for tannin-fyldte italienske og franske vine som f.eks. Nebbiolo-vine og vine fra Rhone.

Jeg har før vi påbegyndte Vinfordig, færdiggjort en akademiuddannelse i Retail-management og noget af det afspejler min rolle i vores makkerskab – jeg arbejder med det kreative, indkøb og især markedsføring. Idéerne kan godt blive lidt vilde af og til hvorfor Marco er vigtig for at holde styr på formerne

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor...

Bekræft at du er over 18 år