HUSK HELE SOMMEREN LEVERER VI TIL DIN FERIEDESTINATION I DANMARK!

  • +45 71 99 28 23
  • Fri fragt ved køb over 599,-
  • Levering: 1-3 hverdage
  • Kundeservice: Alle hverdage 10.00-17.30

SMAGNINGER MED VIN FOR DIG

Hos Vin For Dig er vi eksperter i at afholde smagninger både hos os i forretningen, men i særdeleshed ude af huset, hvor vi har afholdt utallige smagninger for både private, erhverv og foreninger. En smagning kan være et spændende og lærerigt indspark til en hyggelig aften/eftermiddag.

Vi afholder smagninger indenfor vinens verden, rom, gin, whisky, øl, portvin og man kan sagtens kombinere således at man smager på f.eks. gin og rom en aften.

Vores smagninger koster 350,- pr. person og minimums deltagerantal er 20 pers. – dvs. I kan godt være færre, men minimumbeløbet vil være 20*350 = 7.000,- inkl. moms.

For de penge får I så drikkevarer, samt et 2-3 timers oplæg afholdt af os, hvor vi kommer rundt om det valgte emne.
Det hele foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære hvor vi har fokus på at der også skal være tid til at I kan hygge med hinanden. Med mindre det ønskes kommer vi altså ikke til at tale uafbrudt i flere timer.

Ved sådan en smagning vil vi normalvis gennemgå 6 forskellige varianter indenfor det valgte emne og forklare herom.

Vi strikker altid nogle gode tilbud sammen således at i ved jeres smagning har mulighed for at erhverve jer de varer som i har smagt på til en ekstra god pris.

HVA' MED MADEN?

Vi tilbyder naturligvis også et “total-arrangement” hvor vi også kan tage vores tapas anretninger med. Dem kan du læse mere om her.

Som aftensmad fåes det til 150,- pr. person

Ønsker i blot en let anretning fåes det til 75,- pr. person

 

Kontakt os idag og book din smagning eller for at høre mere.

Mail@vinfordig.dk eller tlf. 28144995

Scroll til toppen