Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Fratelli Aresca, Piemonte Barbera, 75 cl.

Original price was: 79,00 kr..Current price is: 50,00 kr.. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Fratelli Aresca, Piemonte Barbera

Om vinhuset:
Fratelli Aresca er en velkendt vingård beliggende i hjertet af Piemonte, Italien. Vinhuset har en lang tradition for vinproduktion, der strækker sig over flere generationer. Fratelli Aresca er især kendt for deres evne til at skabe vine, der afspejler Piemontes unikke terroir. Deres tilgang kombinerer moderne vinifikationsteknikker med dyb respekt for traditionelle metoder, hvilket resulterer i vine af høj kvalitet.

Om vinen:
Fratelli Aresca, Piemonte Barbera 2022, er en klassisk rødvin, der repræsenterer det bedste af Barbera-druen fra Piemonte-regionen. Vinen har en strålende rubinrød farve og en alkoholprocent på 14%. Druerne til denne vin høstes ved optimal modenhed og gennemgår en kontrolleret gæring for at bevare de friske og frugtige aromaer, der er karakteristiske for Barbera.

Smagenoter:
Denne Barbera byder på en intens duft af røde bær som kirsebær og hindbær, kombineret med subtile noter af krydderier og en antydning af vanilje fra fadlagringen. Smagen er frisk og livlig med en behagelig syre, der balancerer de modne frugtnoter. Eftersmagen er lang og harmonisk med en let tanninstruktur, der gør vinen yderst drikkevenlig.

Velegnet til:
Fratelli Aresca, Piemonte Barbera 2022, passer perfekt til et bredt udvalg af retter, herunder pasta, pizza, lyst kød og charcuteri. Den lette syre og frugtige profil gør den også ideel til antipasti eller som en ledsager til ostebordet.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 16-18 grader.

Lagringspotentiale:
Denne vin kan nydes nu, men vil udvikle yderligere kompleksitet ved lagring i op til 5 år

Serveringsforslag

, , , ,

Land

Alkohol %

Druer

Område

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..