Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Moderato Petillant, Bobler Alkoholfri 0%, 75 cl.

150,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Moderato Petillant, alkoholfri

Om vinhuset: Moderato er kendt for at skabe højkvalitets alkoholfrie vine ved hjælp af innovative teknikker. De fokuserer på at bevare smag og karakter i deres vine, samtidig med at de fjerner alkoholen. Deres engagement i bæredygtighed og miljøvenlig produktion sikrer, at deres vine er både lækre og ansvarlige.

Om vinen:
Velkommen til Moderato 0,0 Petillant Bobler . Den ultimative alkoholfrie vinoplevelse! Skabt til dem, der ønsker at nyde fornøjelsen ved et glas vin uden alkoholindholdet, er Moderato 0,0 Bobler det perfekte valg.
Moderato Petillant er en alkoholfri mousserende vin med en perlende og livlig karakter. Den har en alkoholprocent på 0,0%, hvilket gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker at nyde mousserende vin uden alkoholens virkninger.
Moderato 0,0 Petillant Bobler kommer i en flot og stilfuld flaske, der afspejler vinens raffinerede karakter. Denne vin er ikke kun et glimrende valg for dem, der ønsker at reducere deres alkoholforbrug, men også for dem, der ønsker at udforske nye smagsoplevelser og nyde et alkoholfrit alternativ af høj kvalitet.

Smagenoter:
Moderato 0,0 Bobler byder på en forfriskende buket af sprøde og frugtagtige aromaer. Du vil opleve subtile noter af modne æbler, saftige citrusfrugter og delikate blomster, der danser på tungen og vækker dine sanser til live. Den perlende karakter tilføjer et strejf af elegance og festlighed til enhver begivenhed.

Velegnet til:
Uanset om du vil nyde Moderato 0,0 Bobler som en velkomstdrink, til en særlig lejlighed eller som et lækkert alternativ til en almindelig vin, er denne alkoholfrie vin et perfekt valg. Den passer til en bred vifte af madoplevelser og er velegnet til at ledsage lette retter, salater eller friske oste.
Moderato Petillant er også velegnet som aperitif, til fisk, skaldyr, frugt eller som en del af en cocktail. Den er også perfekt til festlige lejligheder.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 5-7 grader.

Lagringspotentiale:
Bør nydes inden for 1-2 år for at bevare dens friske og livlige karakter.

Alkohol %

Druer

Land

Serveringsforslag

, , , , , , ,

Serveringstemp.

Størrelse

75 cl

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..