Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

André Roger, Vieilles Vignes Rosé Brut Grand Cru, 75 cl.

550,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden kl. 15:00 og vi sender samme dag

André Roger, Vieilles Vignes Rosé Brut Grand Cru

Om vinhuset:
André Roger er et velrenommeret vinhus beliggende i Aÿ, i hjertet af Champagne-regionen, Frankrig. Vinhuset, etableret i 1876, har over generationer videreført familietraditionen og moderniseret vinproduktionen under ledelse af Marie-Hélène og Jean-Pol Roger. Med et samlet areal på 5,5 ha fordelt på 19 parceller, herunder 4,6 ha med Pinot Noir og 0,9 ha med Chardonnay, producerer de vine af enestående kvalitet.

Om vinen:
Vieilles Vignes Rosé Brut Grand Cru er fremstillet af op til 45 år gamle Pinot Noir vinstokke fra Grand Cru marker i Aÿ. Denne mousserende vin er en ekspression af håndværk og tradition, modnet på bærmen i mindst 36 måneder, hvilket giver den en kompleksitet og finesse sjældent set. Vinen besidder en delikat rosa farve med funklende højdepunkter og en udsøgt fin perlage.

Smagenoter:
I glasset tilbyder denne Champagne en bouquet af friske blomster, modne kirsebær og vilde jordbær, understøttet af noter af nyklippet hø og et strejf af limeblomst. På ganen er den frugtig og saftig med en blød, fløjlsagtig krop og udtryksfulde jordbærnoter. Eftersmagen er medium-lang med antydninger af citrus og tørrede urter.

Serveres til:
Vieilles Vignes Rosé Brut Grand Cru er perfekt som en stimulerende aperitif og til festlige lejligheder. Nyd den godt afkølet til retter som spaghetti med yoghurt-mintpesto, omelet med laks og fennikel, eller som en elegant ledsager til østers.

Anbefalet serveringstemperatur:
Server denne Champagne ved 5-7 °C for at fremhæve dens aromatiske kompleksitet og sprøde friskhed.

Lagringspotentiale:
Vieilles Vignes Rosé Brut Grand Cru er fremstillet til at blive nydt relativt ung for at bevare sin friskhed og delikate noter. Dog kan den, takket være dens struktur og metoden med lang modning på bærmen, udvikle yderligere kompleksitet og dybde, hvis den opbevares korrekt. Potentialet for yderligere lagring er typisk 3-5 år.

Område

Serveringsforslag

, ,

Druer

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor..