Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Altes Schlößchen, Grauburgunder König Trocken, 75 cl.

185,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Altes Schlößchen, Grauburgunder König Trocken

Om vinhuset:
Schneider Altes Schlößchen er en traditionsrig vingård beliggende i St. Martin, Pfalz, Tyskland. Familien Schneider har dyrket vin i generationer og er kendt for deres fokus på kvalitet og håndværk. De kombinerer moderne vinproduktionsteknikker med traditionelle metoder for at skabe vine med karakter og dybde. Vinmarkerne er beliggende på røde sandstensskråninger, som bidrager til vinens unikke smagsprofil.

Om vinen:
Grauburgunder König Trocken er en tør hvidvin fremstillet af 100% Grauburgunder (Pinot Gris) druer. Denne vin repræsenterer det ypperste af, hvad Pfalz-regionen kan tilbyde, med druer fra nøje udvalgte parceller. Vinen modnes i barrique-fade, hvilket tilføjer kompleksitet og dybde. Den har en alkoholprocent på 13,5%.

Smagenoter:
Grauburgunder König Trocken præsenterer en strålende gylden farve i glasset. På næsen fornemmes delikate aromaer af vanilje, nødder og en let krydret note af nelliker. Smagen er fyldig og kompleks med en behagelig balance mellem frugt og fadnoter. Vanilje- og karameltoner træder frem, akkompagneret af en subtil træpåvirkning, som giver vinen en rund og vedvarende eftersmag.

Velegnet til:
Denne vin er velegnet til en bred vifte af retter. Den er ideel til kraftigere fiskeretter, skaldyr og lyst kød. Vinen passer også godt til oste og fyldige salater på grund af dens rige smagsprofil og strukturerede krop.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 8-10 grader.

Lagringspotentiale:
Denne vin kan nydes ung for sin friske frugt, men har også et godt lagringspotentiale på op til 5-7 år under optimale betingelser.

Land

Område

Serveringsforslag

, , , ,

Druer

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor...

Bekræft at du er over 18 år