Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Altes Schlößchen, Grauburgunder Trocken, 75 cl.

115,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Altes Schlößchen, Grauburgunder Trocken

Om vinhuset:
Schneider Altes Schlößchen er en traditionsrig vingård beliggende i St. Martin, Pfalz, Tyskland. Familien Schneider har dyrket vin i generationer og er kendt for deres fokus på kvalitet og håndværk. De kombinerer moderne vinproduktionsteknikker med traditionelle metoder for at skabe vine med karakter og dybde. Vinmarkerne er beliggende på røde sandstensskråninger, som bidrager til vinens unikke smagsprofil.

Om vinen:
Grauburgunder Trocken er en tør hvidvin fremstillet af 100% Grauburgunder (Pinot Gris) druer. Denne vin repræsenterer det bedste af, hvad Pfalz-regionen kan tilbyde, med druer dyrket på stejle skråninger og høstet ved optimal modenhed. Vinen er kendetegnet ved sin rige, frugtige smag og afbalancerede syreindhold, som gør den til en fornøjelse at drikke. Den har en alkoholprocent på 13%.

Smagenoter:
Grauburgunder Trocken præsenterer en smuk lys gylden farve i glasset. På næsen fornemmes aromaer af modne æbler, pærer og en antydning af citrusfrugter, akkompagneret af subtile blomsteragtige noter. Smagen er frisk og frugtig med en let krydret undertone, mild syre og en dejlig mineralsk finish. Eftersmagen er vedvarende og velafbalanceret.

Velegnet til:
Denne vin er velegnet til en bred vifte af retter. Den er ideel som aperitif eller til fisk, skaldyr og lette salater. Vinen passer også godt til asiatisk mad og milde oste på grund af dens friske syre og frugtighed.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst ved 8-10 grader.

Lagringspotentiale:
Denne vin er bedst, når den nydes ung og frisk, men kan lagres i op til 2-3 år under optimale betingelser.

Område

Serveringsforslag

, , , ,

Alkohol %

Druer

Land

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor...

Bekræft at du er over 18 år