Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Château L’Ermite d’Auzan, Ste Cecile Blanc, 75 cl.

160,00 kr. inkl. moms

-
+
Bestil inden man. kl. 15:00 og vi sender indenfor

Château L’Ermite d’Auzan, Ste Cecile Blanc 2021

Om vinhuset:
Château L’Ermite d’Auzan er beliggende i Costières de Nîmes, en appellation der er kendt for sin rige historie og unikke terroir præget af rullesten fra Durance-floden. Vinhuset producerer vine, der udtrykker det lokale landskabs særlige karakter.

Om vinen:
Ste Cecile Blanc 2021 er en hvidvin lavet fra en blanding af 60% Roussanne, 20% Viognier og 20% Grenache, som giver en velafbalanceret og aromatisk profil. Vinstokkene er omkring 20 år gamle, hvilket bidrager til druernes intensitet og dybde.

Smagenoter:
Vinen har en tiltalende gul farve med grønne refleksioner. Aromaerne er domineret af friske hvide frugter og blomsterpollen, med et strejf af friskhed fra Grenache, som giver balance og syre. Smagsnoterne inkluderer delikate nuancer af fersken og citrus, suppleret med en let krydret finish.

Serveres til:
Denne vin er ideel som aperitif og fungerer fremragende sammen med retter som asparges, fisk, hvidt kød med cremede saucer, skaldyrsrisotto og forskellige salater. Den er også velegnet til lette kødretter og forskellige former for tapas.

Anbefalet serveringstemperatur:
Serveres bedst mellem 12°C og 14°C for at fremhæve dens friskhed og aromaer.

Lagringspotentiale:
Ste Cecile Blanc 2021 kan nydes nu men vil udvikle sig og opnå større kompleksitet over de næste 2 til 3 år.

Land

Område

Serveringsforslag

, , , , ,

Druer

, ,

Alkohol %

Scroll to Top

Menu

Søg nedenfor...

Bekræft at du er over 18 år