BLØD OG FYLDIG
Bontadini Sangiovese er smuk klar rød i glasset med en smule violette aftegninger. Duften er tillokkende og intens af modne bær. Smagen er forførende blød og fyldig med flot ren frugtkarakter og en dejlig vedvarende eftersmag.
Vinen er en meget alsidig perfekt allround vin, der gør sig godt til antipasti, en god tomatsuppe, men er også et sikkert valg til blot at nyde en aften på terrassen.
Serveringstemperatur: 15-18°C
Fremstilling
Vinen er fremstillet på Sangiovese-druer, der vokser på de solrige bakker i Apulien. Sangiovese-druen er især kendt og verdensberømt fra Toscana, hvor den lægger rygrad til masser af kendte vine som for eksempel Chianti og Brunello. I Apulien stortrives druen og udvikler sig med masser af saft og kraft i den røde og lerede jordbund. Klimaet er varmt med lette briser fra Middelhavet. Druerne behandles traditionelt og lagres i rustfrie ståltanke under kontrollerede temperaturer for at bevare mest mulig frugt i vinen.
Om producenten
Bontadini-serien repræsenterer det bedste fra Italien. Bontadini-vinene kommer fra de mest prestigefyldte og vigtige vinområder i Italien. Druernes fremragende kvalitet og italienernes stolte traditioner indenfor vinproduktion garanterer for super kvalitet.