VINSMAGNING

Vi elsker at holde vinsmagning. Vin For Dig startede eventyret ud i vinens verden tilbage i 2014, på daværende tidspunkt var indehavere Marco Schmidt og Mathias Bruhn 21 år og havde kun lige taget de første spæde skridt ud i vinens fantastiske verden. Men sidenhen har det taget fart – utrolig meget vin er blevet smagt og indtryk er dannet.

Vi brænder for vin fordi vi mener vin fortæller historier. Dette bringer vi gerne videre i vinsmagning. Vinens kvaliteter og karakter fortæller historier om druer, jordbunde, produktionsmetoder, lande, klima, vejr – alle faktorer som har en indflydelse på hvordan en vin fremstår i glasset. Vin er formidling – og formidleren er i første omgang vinbonden, som skaber de fantastiske dråber – først i marken og sidenhen i kælderen.

De historier tager vi på vores skuldre at formidle videre – vi fortæller historier som vinen bringer og som vinbonden vil fortælle dig. Fordi for os handler det hele om kærlighed. Kærlighed til vin og til historien – og den vil vi på vores vinsmagninger præsentere for dig.

Gør dig dine egne erfaringer og tag del i ”rejsen” når vi skal til varmere himmelstrøg og gå på opdagelse i de fantastiske vinoplevelser der venter sig i vores store sortiment.

KOM I KONTAKT MED OS ALLEREDE NU

Vin For Dig sammensætter gerne en vinsmagning efter jeres ønsker

Vinsmagning med Vin For Dig afholdes i en afslappende atmosfære, hvor vi sætter en ære i at forklare detaljer omkring de vine som vi skal smage på. Vi sammensætter gerne en smagning efter jeres ønsker, men kan også foreslå mange forskellige tema’er.

Vores grundpakke for en vinsmagning indeholder 6 vine i god kvalitet, sammensat i samarbejde med jer. Minimumsantal er 20 pers.

Vi præsenterer de forskellige vine og fortæller om vinens verden samt omkring vores historie i vin-verdenen.

Vi kan præsentere vinene via power-point præsentation og vi kører gerne ud til jer hvis det ønskes.

En vinsmagning varer ca. 2 timer.

Samlet pris op til 30 pers. 10.000,- inkl. moms. 
Herefter 350,- pr. person over 30 deltagere.

Temaerne kunne f.eks. være:

Kørselspriser

Udfyld nedenstående formular og du vil blive kontaktet inden længe

Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år