ROMSMAGNING

Romsmagninger giver en fantastisk indsigt i rommens fantastiske verden. Der findes så mange spændende varianter som smager vidt forskelligt grundet produktionsmetode, lagringstid, oprindelse, blend samt efterlagring.

Ved Vin For Dig’s romsmagninger dykker vi ned i denne verden og ser på hvordan rom bliver til, hvorfra det bliver produceret samt effekten af fadlagring. Vi skal se på rom som det rene produkt og rom i den sødere ende af skala’en.

Vi går fra de yngre til de lidt ældre og ser lidt nærmere på hvordan man egentlig finder frem til alderen på en rom.

Vi ser frem til at kunne formidle omkring rom – en interesse vi begge deler!

Gør dig dine egne erfaringer og tag del i ”rejsen” når vi skal til varmere himmelstrøg og gå på opdagelse i de fantastiske romoplevelser der venter sig i vores store sortiment.

De historier tager vi på vores skuldre at formidle videre – vi fortæller historier som vinen bringer og som vinbonden vil fortælle dig. Fordi for os handler det hele om kærlighed. Kærlighed til vin og til historien – og den vil vi på vores vinsmagninger præsentere for dig.

Gør dig dine egne erfaringer og tag del i ”rejsen” når vi skal til varmere himmelstrøg og gå på opdagelse i de fantastiske vinoplevelser der venter sig i vores store sortiment.

KOM I KONTAKT MED OS ALLEREDE NU

Vin For Dig sammensætter gerne en romsmagning efter jeres ønsker

Romsmagninger med Vin For Dig afholdes i en afslappende atmosfære hvor vi sætter en ære i at forklare detaljer omkring de rom som vi skal smage på. Vi sammensætter gerne en smagning efter jeres ønsker, men kan også foreslå mange forskellige tema’er.

Vores grundpakke for en Romsmagning indeholder 6 rom i god kvalitet, sammensat i samarbejde med jer. Minimumsantal er 20 pers.

Vi præsenterer de forskellige rom og fortæller om rommens verden samt omkring vores historie.

Vi kan præsentere rommen via power-point præsentation og vi kører gerne ud til jer hvis det ønskes.

En romsmagning varer ca. 2 timer

Samlet pris op til 30 pers. 10.000,- inkl. moms. 
Herefter 350,- pr. person over 30 deltagere.

Temaerne kunne f.eks. være:

Kørselspriser

Udfyld nedenstående formular og du vil blive kontaktet inden længe

Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år