PORTVINSMAGNING

Vores passion for portvin startede tilbage i 2015 hvor vi for første gang delte oplevelsen af at prøve en flaske af de gyldne dråber. Siden da er det gået stærkt!

Vi har studeret Duoro området og har virkelig lært at forstå portvin og de mange anvendelsesmuligheder. Der findes et bredt spektre af portvin og til vores smagninger har vi mulighed for at se på mange forskellige ting. Men først og fremmest handler vores portvinssmagninger om at fortælle historien om vinen i glasset. Vi brænder for portvin fordi vi mener portvin fortæller historier. Vinens kvaliteter og karakter fortæller historier om druer, jordbunde, produktionsmetoder, klima, vejr – alle faktorer som har en indflydelse på hvordan en vin fremstår i glasset. Portvin er formidling – og formidleren er i første omgang vinbonden som skaber de fantastiske dråber – først i marken og sidenhen i kælderen.

De historier tager vi på vores skuldre at formidle videre – vi fortæller historier som vinen bringer og som vinbonden vil fortælle dig. Fordi for os handler det hele om kærlighed. Kærlighed til vin og til historien – og den vil vi på vores vinsmagninger præsentere for dig.

Gør dig dine egne erfaringer og tag del i ”rejsen” når vi skal til varmere himmelstrøg og gå på opdagelse i de fantastiske vinoplevelser der venter sig i vores store sortiment.

KOM I KONTAKT MED OS ALLEREDE NU

Portvinsmagninger med Vin For Dig afholdes i en afslappende atmosfære hvor vi sætter en ære i at forklare detaljer omkring de vine som vi skal smage på.

Vi afholder portvinssmagninger på flere forskellige niveau’er. Der skal gerne være noget for enhver. F.eks. kan vi tilbyde vores ”portvins-skole” hvor vi kigger på de forskellige typer af portvin, forklarer om hvordan man laver vinen, ser på forskellene og generelt giver en grundig introduktion til portvin.

Er i en samling der er mere ”erfarne” portvins nydere sammensætter vi gerne en smagning efter jeres ønsker, men kan også foreslå mange forskellige tema’er.

Vores grundpakke for en vinsmagning indeholder 6 portvine i god kvalitet, sammensat i samarbejde med jer. Minimumsantal er 20 pers.

Vi præsenterer de forskellige portvine og fortæller om vinens verden samt omkring vores historie i vin-verdenen.

Vi kan præsentere vinene via power-point præsentation og vi kører gerne ud til jer hvis det ønskes.

En portvinsmagning varer ca. 2 timer

Samlet pris op til 30 pers. 10.000,- inkl. moms. 
Herefter 350,- pr. person over 30 deltagere.

Temaerne kunne f.eks. være:

Kørselspriser

Udfyld nedenstående formular og du vil blive kontaktet inden længe

Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år