Gourmet Pizza fra Oles Gaard

Nyhed! Vi har været så heldige at få de utrolig lækre Oles Gaard Pizza i vores sortiment! Vi må bare sige at de smager fantastisk!

Oles økologiske pizzaer har deres egen signatur. Alle de pizzaer han laver er forbagte i hans brændefyrede stenoven, hvilket giver dejen i utrolig lækker sprødhed. Ikke nok med det består bundene af koldhævet surdej med rosmarin, olivenolie og kartoffelflager!

Alle de råvare han bruger på pizzaerne, er nogen som er avlet på hans gård i Hammel. Oles projekt er ikke bare et hus, det er en gård med fem ha økologisk jord! Det er en gård med egne marker, dyr, grøntsager og et ægte kokkekøkken.  

Vi har i vores sortiment 5 forskellige pizzaer, så du er sikker på at kunne finde noget til enhver smag! 

Pris pr. stk. 99,-

Oles_pizzaer

 Oles Gaard Pizza Med Salami 

Sæt tænderne i en sprød surdejsbund med superlækker topping af hjemmelavet salami af tørret okse- og kalvekød. Hertil kommer kartoffel, rosmarin og olivenolie, smagfuldt afstemt med mayo, chilimarmelade og ravost. Vi garanterer glæde om bordet.


Oles Gaard Pizza Med Kalv 

Som prinsessen på ærten ligger skiver af kalv på toppen af de mange lag, der udgør den fantastisk smagfulde oplevelse i denne pizza. Ravost, chilimarmelade og mayo smelter sammen med kartofler, rosmarin og olivenolie og bærer kalven oppe. Superlækkert!

 

Ole Gaard Salami Pizza

Ole Gaard Pizza Med Stegte Svampe

Endnu en fantastisk velsmagende pizza fra Oles Gård. Denne udgave glimrer med sit fravær af kød, men byder på tynde skiver af lækre stegte svampe på toppen. Smeltet ravost giver sammen med resten af fyldet tyngde til en skøn vegetarpizza.


Ole Gaard Pizza Med Saltet & Lufttørret Gris

Pizza er ikke bare pizza. Er den frembragt hos Oles Gård er du sikker på kvalitet og smag fra bund til top. Saltet og lufttørret gris følges med bl.a. Oles smagfulde chilimarmelade og mayo. En delikat oplevelse.

Ole Gaard Stegte Svampe Pizza

Ole Gaard Pizza Med Rillette – Æbler og Ramsløgscreme

NYHED fra Oles gård. Ole har igen lavet en lækker pizza. Denne gang med rillette, æbler og ramløgscreme. En fremragende smagsoplevelse.

Ole Gaard Rillette Pizza

Ring på tlf. 71 99 28 23

De leveres på Frost og bages hjemme! Vi har testet – du kan glemme ALT! hvad du forbandt med en “fryse-pizza” Dette er uden tvivl en GOURMET-PIZZA!

Pris pr. stk. 99,-
Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år