Tapas FAQ

SÅ ER DER ÅBENT FOR TAPAS SALG ALLE DAGE MED FRI LEVERING I VEJEN KOMMUNE

Vi oplever rigtig mange har stor interesse for vores tapas – og det er vi rigtig glade for!

Ofte har vi dog ret travlt i butikken, hvorfor vi ikke altid kan besvare så fyldestgørende som vi måske ønsker.

I hverdage skal bestillinger være afgivet senest dagen før afhentning – INDEN butikken lukker. Lørdag skal du helst bestille dagen inden. Lørdag kan vi ikke garantere at kunne nå at lave tapas, da vores åbningstider er 10-13. Men ring og lav en forespørgsel.

Derfor – for at lette processen for både os, men i særdeleshed også jer, vores herlige kunder – så har vi lavet denne lille tapas FAQ som forhåbentlig kan besvare alle jeres spørgsmål. Hvis ikke – så skal i ikke tøve med at kontakte os!

Skal brættet retur? Ja – har du fået leveret på et bræt har du højest sandsynligt betalt depositum. Brættet skal retur indenfor 14 ellers bortfalder depositummet. Hvis du vil returnere udenfor vores åbningstid kan du ligge dit bræt på de sorte containere der står i baggården til vores butik. Baggården finder du på Skolegade. Skriv herefter til os – når vi har fundet dit bræt refunderer vi dit depositum.

Hvad koster det? – 150 kr. pr. mand

Hvordan bestiller jeg? – ring til tlf. 71992823. Hvis der ikke er svar så send en mail til mail@vinfordig.dk. I hverdage skal bestillinger være afgivet senest dagen før afhentning – INDEN butikken lukker. Lørdag skal du helst bestille dagen inden. Lørdag kan vi ikke garantere at kunne nå at lave tapas, da vores åbningstider er 10-13. Men ring og lav en forespørgsel.

“Kan i give en pris?” – Prisen er som udgangspunkt fast.

Indeholder tapas? – 4 slags oste, 3 slags charcuteri, pesto, aioli, brød, oliven, mandler, figner, peberfrugt m. ost.

Er der mere end en slags tapas? – Nej. Men vi laver dog også til forret, hvor vi beregner en halv kuvert pr. mand. Ligeledes laver vi også dessertanretninger hvor vi også beregner en halv kuvert pr. mand.

Kan det lade sig gøre at undlade ost? – Ja, spørg efter det.

Kan man få en ren osteanretning? – Ja, spørg efter det. Prisen er 75,- pr. mand.

Hvilke slags oste er det? – Det afhænger både af sæson og variation. Vi går efter oste der vil appellere til flest muligt. Dog indeholder det altid en brie og en hård ost.

Kan man ønske oste? Ja det kan man godt, men prisen afhænger derefter hvis man ønsker oste der er dyrere. Man kan godt frabede sig blåskimmel.

Er der nok i en hovedret til at mætte? – Ja der er altid nok.

Er der gluten i? – Nej, kun i brødet.

Indeholder pesto’en ost/mælk? – Ja, det gør den.

Hvilken slags charcuteri er det? Det er Serranoskine, Chorizo og salami milano. Indholdet kan variere, serranoskinke er dog altid fast.

Hvordan anretter i? Afhængig hvor mange personer man bestiller til anretter vi enten på skifer eller træbrædder. Bestiller du til 2-3 pers. anretter vi i engangsemballage.

Hvad er det for noget brød? – Superbrugsen bager – leverer brødet. Et baguette pr. mand.